Gastouderopvang

Op zoek naar kleinschalige, flexibele en christelijke opvang?

Dan is gastouderopvang via Passie-4-Kids iets voor jou! Gastouderopvang is een vorm van kinderopvang waarbij een gekwalificeerde en geregistreerde gastouder voor je kind zorgt. De gastouderopvang kan plaatsvinden bij de gastouder thuis of in je eigen woning en is een goed alternatief voor het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang. Wij bieden opvang aan kinderen van 0-13 jaar, ongeacht levensovertuiging. Passie-4-Kids werkt met gastouders die voldoen aan de kwaliteitseisen en de christelijke identiteit van Passie-4-Kids onderschrijven en die dat ook in de praktijk kunnen en willen brengen.

De gastouder draagt zorg voor een omgeving die aansluit bij de christelijke levensovertuiging, met zijn normen en waarden. Gastouderopvang is kleinschalig en biedt de mogelijkheid om je kind op flexibele tijden te brengen en te halen. De gastouder heeft voldoende tijd en aandacht voor je kind Passie-4-Kids wil samen met jou en de gastouder goede zorg aan je kind bieden. Een goede omgeving voor je kind creëer je samen.

Ouders- Gastouders - Gastouderbureau
Samen Passie-4-Kids

Ben je enthousiast over gastouderopvang? Schrijf je dan in! Je wensen worden geïnventariseerd, waarna op zoek wordt gegaan naar een geschikte gastouder. Als er op dit moment geen gastouder beschikbaar is, kunnen we je voor 6 maanden op de wachtlijst plaatsen.